Crescendo Music Notation Editor

Tento program vám umožní vytvářet, ukládat a tisknout své hudební skladby.

Důvěryhodné KE STAŽENÍ 2.4 MB

Crescendo Music Notation Editor nabízí jednoduchý a intuitivní způsob, jak pracovat s hudební notaci.

To vám umožní vytvářet, ukládat a tisknout své hudební skladby na vašem počítači. Široké pole notace symboly, času a podpisy klíče a text, to vše na free-form layout, vám dává maximální kontrolu nad vaší hudbou opatření.
Tento program je ideální pro komponování originální písně, hudba, skóre a soundtracky. S pomocí tohoto nástroje, můžete přiřadit ostrý, plochá a přírodní posuvky do poznámky vložte text do zadejte název, tempo, dynamiku nebo texty, přetáhněte poznámky, měnit jejich výšku nebo umístění, vyberte a přetáhněte tyče pořadí opatření, upravit personál line umístění zacvaknutím jim marže nebo jiných pracovníků linek, přidat vazby a nadávky přes poznámky, zobrazit historii práce dokončeny, tisk dokončen hudební projekty nebo prázdné hudební listy pro ruční přepis.

Tento program obdržel 7 ocenění
Tento software byl zkontrolován pro výskyt virů a je v pořádku. Klikněte na sem pro zobrazení reportu kontroly.
Důvěryhodné KE STAŽENÍ 2.4 MB
Specifikace
Vývojář:
NCH Software
Typ licence:
Shareware
Komentáře
Guest před 9 rok

Everything is easy to use and comfortable except the following: You can't write more than one part in one staff. That's really annoying. If you improve that, the program would be perfect.

Guest před 10 rok

One can change these all right, but how can he delete Time Signature and Key Signature?

Guest před 10 rok

I am making a score for my jazz band, and while everything else is incredibly helpful and intuitive, including the "auto format" function to make the score appear impeccable, I cannot select a region in a single track and copy/paste it to other tracks. If I try doing that, it highlights all tracks, so it is the most counter-intuitive feature of this application. So I have to enter individual notes for every Tenor Sax track manually, rather than having the luxury of Ctrl-C and Ctrl-V.

Související návrhy